co to za usroństwo? może ktoś wie?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • barthezz1014
    Drive
    • 2010
    • 68

Zamieszczone przez Jasiek68
    Właśnie kupiłem matę wygłuszającą do mojej OII FL 1.4 TSI.Montaż jakieś 3 min.Wrażenia słuchowe pozytywne ,chociaż różnica baaaardzo subtelna.Moim zdaniem warto.
    A pamiętasz ile kosztowała mata? Dalej ~100zł?
  • sew1981
    RS
    S_OCP MemberModeratorr
    • 2009
    • 10917
    • Fiat

Mam takie zapytanie, w moim fiaciku scudo 1.9 td padł czujnik temperatury cieczy chłodzącej, ten po prawej na zdjęciu (z niebieską wtyczką). Wszystko pięknie, ale odkręcając stary uwalilem trochę kawałek obudowy filtra paliwa, a dokładnie pękło trochę kawałek plastiku zaraz za czujnikiem , tak beznadziejnie jest usadowiony ten czujnik. Ten taki trójkąt widoczny za tym czujnikiem nadpękł ,odchodzi od niego wężyk. Trochę się sączyło paliwo po pęknięciu , zalepiłem to jakimś dwuskładnikowym klejem i kropelką. Zobaczymy czy wytrzyma, narazie nie leci. Ale..się zastaniawiam co to za ustroństwo to wyjście z filtra paliwa...wężyk cieńki z tego trójkącika leci na dół....i dynda sobie w powietrzu ,nie jest do niczego podłączony....to jakieś odpowietrzenie? co to może być? ktoś wie?

[ Dodano: Pon 07 Lis, 11 18:09 ]
    dodam tylko że z wężyka nic nie kapie...ale pomysłu nie mam na to i raczej nie jest on z niczego wypięty, ciekawe rozwiązanie techniczne :roll:
    Załączone pliki

Komentarz

Pracuję...